Las os gøre det sammen

Lad os gøre det sammen
 
Der er virkelig mange måder at nå den følelse, du gerne vil have.
 
Udover det egentlige penselarbejde med farverne, arbejder vi også med ? og renoverer - alle typer vægbeklædning, stuk og rosetter. Vi kan også lysne dine listelofter og give følelsen af mere luft. Vi har grundigt styr på spartelopgaver, som du har brug for, og så kan vi sprøjtelakere så godt som alt: Fra køkkenlåger til designermøbler.
 
Naturligvis kan vi lave det hele for dig, så alt bliver klaret, men hvis du hellere vil gøre noget af arbejdet selv, kan vi hjælpe dig med at få den bedste og mest professionelle finish.
 
Eksempelvis kunne du selv tage dine gamle tapeter ned og lade os klare grundarbejdet, inden de nye skal op. Forståelsen af håndværket, og hvordan det holder længst, er jo vores egentlige ekspertise.

Kvalitet

God kvalitet er vores varemærke. Vi bruger kun materialer af højeste standard fra bl. Flügger & Nordsjö. Vi har malere der er dygtige indenfor hvert deres område og vi udvælger specifikt dem vi mener har den bedste ekspertise indenfor netop det du skal have lavet.

Vi er medlemmer af Danske Malermestre som er vores Malermestrenes brancheorganistaion. Det sikrer dig ikke blot god kvalitet. Det sikrer dig også at vi kun har ansatte der arbejder under ordentlige forhold og som alle er ansat under Malernesforbundets overenskomst.